Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Jääkiekko

Päihdepilke silmäkulmassako Jere?

Päätin lukea Jere Karalahdesta kertovan kirjan. Oma ajatukseni on, että kirja on pieni kurkistus päihderiippuvaisen jääkiekkoilijan arkeen. Jääkiekkolegendaa ihailevat silmälasit kannattaa ottaa pois, ennen lukukokemuksen aloittamista. Päihdevuoristoradan kova meno ei tässä minusta vaikuttanut houkuttelevalta. Tunteeni vaihtelivat, kuten huumeriippuvaisen läheisellä konsanaan. Oli hetkiä, jolloin halusin vakuuttua siitä, että päihteiden käyttö on hallinnassa. Välillä taas totesin, että nyt lähti lapasesta.

Suomalainen Sisu - väärinkäytetty ominaisuusko?

FB-päivityksistä sain vahvistuksen, miten toukokuun alkumetreillä yhdelle osalle kansaamme luodaan paineita.

Toukokuussa suomalainen jääkiekkoväki asettuu tv-vastaanottimiensa ääreen odottamaan suomalaista ihmettä. VOITTOA. Kun voittoa ei tule, ihmetellään, että nyt on kyllä teeveessä vikaa.

Näyttää siltä, että häviön hyväksyminen on lähes mahdotonta.

Suomalainen Sisu leimaa myös nuoria pelaajia. Heidän on näytettävä. On tuotava kansalleen iloa, ei pettymystä.

Omalla tavallaan, Sisullakin mennään, mutta ei kuitenkaan mahdottomuuksiin.

Miksi euroopassa on isommat kaukalot jääkiekossa

Jokaisen eurooppalaisen kiekkoilijan unelma olisi päästä pelaamaan nhl jäille mailman parhaimpien kiekkoilioiden kanssa taalakaukaloihin. Jokainen pelaaja haluaa olla joukkueensa ratkaisija ja avainpelaaja joka ”kutsutaan” apuun kun hätä on suurin.

 

Leijonien kunniakkaassa taistelussa on paljon enemmän kuin vain jääkiekkoa.

Vuosi 2015 oli monen suomalaisen mielessä synkkää alakuloa. Talous tekee juuri ja juuri nousua ylöspäin, hallitus päättää leikkauslinjastaan, Pariisissa paukkuu, pakolaiskriisin ongelmat luovat epävarmuuden, joka nousee esiin eri vaikeuksina kotimaassaamme. Pohjoismaalainen melankoliaan istuu vaikeuksiin takertuminen toki vieläkin ja psyykkisestä taantumasta ollaan vasta verkkaisesti nousemmassa ylöspäin, mutta 2016 vuodenvaihteessa tapahtui pieni toivoa herättävä tähdenlentokin. 

Tuo välähdys oli nuorten maailmanmestaruus jääkiekossa.

NHL jääkiekko ja antidoping on utopiaa?

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on oikeassa ottaessaan kantaa boikotoimalla jääkiekon World Cup turnausta. Ei urheilua saa eriarvoistaa valtion toimesta, vaan pelisäännöt pitää olla joka lajilla ja jopa jääkiekolla samat kuin muillakin lajeilla.

Ainoa suurehko joukkuelaji, jossa Suomi pärjää

Aikamiehet vastaan nuoriso?

Jääkiekko, Urheilu

Iisalmessa elettiin keväällä kiekkoihmettä, kun IPK nousi Mestikseen. Kaikkinensa nousu on hieno asia ja toivottavasti saamme elää hienoja hetkiä remontoidussa hallissa syksystä alkaen.

Jääkiekko on kuin Suomi pienoiskoossa

Jääkiekko on kuin Suomi pienoiskoossa

 

Jääkiekko on monelle suomalaiselle rakas laji. Sitä seurataan miljoonayleisöin aina kun Suomen maajoukkue pelaa. Tai ainakin silloin kun miesten tai juniorien maajoukkue pelaa. Naisten pelejä ei juuri taideta näyttää televisiosta.

 

Jääkiekko on monella tapaa kuin Suomi. Se sisältää elementtejä ja asioita, jotka yhdistämme tähän maahan. Voitaisiinkin sanoa jääkiekon olevan kuin koko Suomi pienoiskoossa.

 

Suuri lätkäshow jätti pahan jälkimaun

Jääkiekko

Suomi voitti, hurraa! Mutta krapuloissaan heräilevät jääkiekon silmäätekevät ja fanit löytävät edestään inhottavan tapauksen. Venäjän joukkueen kapteeni (!) Vladislav Kamenev huitaisi ottelun loppuhetkillä katkaisemallaan mailalla toimitsijan käden verille.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä