Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Yleisurheilu

Voiko olla yleisurheilua monipuolisempaa harrastusta?

Olen kuullut monen vanhemman harmittelevan kuinka nuorena lapsen harrastusvalinnat pitää tehdä. Alle 13-vuotiaan ja vielä sitä vanhempienkin harrastuksissa on tärkeää olla monipuolisesti eri lajeja. 

Kaikille lapsille mahdollisuus harrastaa Turussa!

Luin eilen Turun Sanomista (TS 30.6.) Paco Diopista, joka pisti pystyyn oman urheiluseuran. Seuran tavoitteena on saada erityisesti maahanmuuttajatytöt mukaan liikkumaan. Harrastukset ovatkin lapsille ja nuorille parasta kotoutumista ja syrjäytymisen ehkäisyä – kansallisuuteen katsomatta.

 

Miksi ministeri ärähti SUL:n johdolle?

 

Urheilupiireissä on kummasteltu ministeri Sanni Grahn-Laasosen tiistaina ilmestynyttä facebook-päivitystä, jossa hän ripittää kovin sanoin Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelää.

On hämmästelty, miksi ministeri nostaa yhden lajiliiton päätöksenteon tikunnokkaan, puuttuuko hän näin urheilun sisäisiin asioihin?

Hälytyskellojen pitäisi jo soida SUL

 

Yleisurheilun MM-kisojen alkuun Pekingissä on enää kuukausi. Jos kisoissa haluaa menestyä, on viimeistään nyt oltava huippukunnossa.

Suomessa huippukunnossa on vain Tero Pitkämäki, muut tuskailevat vielä Pekingin kisarajojen kanssa.

Pekingin kovat kisarajat on rikkonut tähän mennessä vasta 11 suomalaista, heistäkin on maratoonareita ja kävelijöitä on viisi. Näissä lajeissa kisaraja on "kevyempi", koska lajeihin halutaan mukaan suurempi määrä edustajia kuin stadionlajeihin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä