Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Toriparkki

Turun toriparkki jäänee kuntalaisten veronmaksajien maksettavaksi lopulta?

Turussa käytiin pitkään vääntöä toriparkista, ja lopulta vihreätkin lähti kokoomuksen kelkkaan valtuustossa, kun kokoomus lupasi Turun vihreille muistaakseni pyörätien.

Totuus olisi ollut se, että Turku ei tarvitse uutta toriparkkia. Keskustassa on Louhi ja Puutorin parkki Sokoksen parkkihallista puhumattakaan, joista kestää torille kävely arviolta 1-2 -minuuttia. Eniten typerintä oli, kun arkeologisten kaivausten ajaksi niinkin tärkeä kulttuurihistoriallinen perintö, kuin Turun kauppatori vedettiin laatoituksen osalta ylös.

Turku ja kaivinkoneet ( ei mummo tiennyt)

Ei tainut kukaan Turkulainen tajuta, millaisen kaaoksen toriparkin kaivuut ja siihen valmistuminen aiheuttaa keskustassa. Liikennejärjestelyt uusiksi ja kaivetaan, joka ainoata keskustan kadun pätkää. Laskimme lasten koulumatkalla Portsasta-Maariankadulle 8 kaivinkonetta, siinäpä oli alakoululaisille tehty haastetta kerrakseen koulumatkaan.

 

Eikä siinä vielä kaikki...

 

Roppakaupalla kokemusta

 

Julkaistu myös Turun Sanomissa 13.9.2016

 

TS uutisoi muutama aika sitten, että Turun valtuustosta poistuu roppakaupalla kokemusta ensi vaaleissa, kun vanhoja jää pois vaaleista. Sanoisin tähän, että antaa mennä vaan. Kyllä kokemus säilyy vahvassa virkamieskunnassa, joka asioista tuntuu päättävän. 

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä