Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Sään ääri-ilmiöt

EU-komissio: Suomen tulee kehittää vesienhoito- ja tulvariskien hallintaa

 

"Komission suositukset Suomelle vesienhoidon ja tulvadirektiivin täytäntöönpanosta (Uutinen 14.3.2019)

EU-komissio on antanut palautetta vesipolitiikan puitedirektiivin ja tulvadirektiivin täytäntöönpanon edistymisestä. Raportissa on suosituksia, kuinka Suomen vesienhoito- ja tulvariskien hallinnan suunnitelmia tulisi kehittää. Ministeriöt uutisoivat aiemmin komission raportista parlamentille ja neuvostolle 27.2.

Mitä sinun halutaan uskovan ilmastonmuutoksesta

Viimeisimmät tiedot Barentsinmeren ja Karanmeren jäätymisestä kertovat Arktisen alueen kylmenemisestä.

Kyseessä ei ole yksittäistapauksesta vaan kyllä esim. Arktisen merijää on jo tällä vuosikymmenellä jämähtänyt samalle tasolle ja saattaa nyt sitten olla trendin kääntymisestä kyse.

Kylmenevä Arktinen on siis tosiasia. Mutta oliko tämä odotettavissa. Voiko lämpötilat kääntyä myös laskuun. Tämä on nyt tapahtunut Arktisen alueen osalta.

Hesari luo hysteriaa - ihminen nopeuttanut ilmastonmuutosta 170-kertaiseksi

 Hesarin tiedetoimittajilta on mopo karkaamassa täysin käsistä ilmastonmuutosasioissa. Tämän aamun Hesarissa on toimittaja Elisa Rimaila tekemä yhden aukeaman artikkeli ilmastonmuutoksesta, jossa asiaa havainnollistetaan kuvaamalla ilmastonmuutoksen outoja säävaikutuksia pienellä maaseutupaikalla nimeltä Anlong Rein Kambodzassa Kauko-Idässä. Itse asiassa säämuutoksien vaikutusten kuvaus jää hyvin hataraksi kyseisessä kylässä.

Hesari propagoi: ilmastonmuutos uhkaa suomalaisten terveyttä

 Jos joku ei ole huomannut, niin suomalaisten Pravda (=Totuus) eli Helsingin Sanomat on puolensa valinnut monessa poliittisessa asiassa. Hesari on EU:n, euron ja ilmastonmuutoksen pää-äänenkannattaja Suomessa. Lauantain Hesarissa oli kaksikin mielipidemuokkausta edustavaa artikkelia. Toinen oli lähes kolmen sivun artikkeli Norjan märästä tulevaisuudesta. Uutisessa kuvattiin hiihtoa vesisateessa. Kuten kaikki tiedämme, niin suursäätila on tänä talvena ollut sellainen, että Skandinaviassa on lauhaa ja muualla Euroopassa tosi kylmää.

A-studion tapa käsitellä ilmastonmuutosta

 Tänä iltana (16.11.2016) A-studiossa käsiteltiin ilmastonmuutosta. Voi aidosti sanoa, että hyvin konsensus-hengessä. Mukaan oli kutsuttu vain ihmisiä, jotka taatusti pitävät ilmastonmuutosta eli ilmaston lämpenemistä yksinomaan ihmisen aiheuttamana.

Huoli Pariisin sopimuksesta

Olen huolestunut siitä, mitä Pariisin sopimuksesta seuraa. Miksikö? Siksi, että tähän sopimukseen liittyville ihmisperäisten CO2-päästöjen leikkauksille ei ole mitään sellaisia perusteita, jotka perustuisivat todellisuudesta tehtyihin havaintoihin; on vain uskonvarainen käsitys ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi oletetusta, viimeaikaisesta lämpenemisestä.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä