Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Raiskaus

Ilmaista tekijöille

Oulun raiskausvyyhdin hinta alkaa selvitä. On se halpaa. Niin se rahallinen puoli. Henkinen puoli ei uhrien osalta koskaan. Mutta se on sivuseikka, kuten täälläkin moni vieritti syytä alaikäisten tyttöjen niskoille. Toki työllistävä vaikutus tällä on ollut. Liekö työllisyysaste noussut? Lakimiehet ainakin tienaa valtion kustannuksella. Tuomittujen paikka olisi postitoimisto, postimerkki pyllyyn ja lähetys sinne, mistä on tullut. Tuohon kustannukseen osallistun mielelläni. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/970a7725-9f7a-4b3b-9292-f490f388f4df

Raiskauksen määritelmä muuttuu, oikeusturvan limbo jatkuu

Oikeusturva, Raiskaus

Uusi hallitus aikoo viedä maaliin raiskauksen määritelmän uudistamisen siten, että suostumuksen puute on riittävä kriteeri raiskaukselle. En tunne yksityiskohtia, millaisia tilanteita varten tätä muutosta tarvitaan. Jos nukkuvan tai vahvasti päihtyneen kanssa puuhastelu on ollut jotenkin lain ulottumattomissa, siinä tapauksessa lain koura tavoittaa nyt enemmän tilanteita. Tosin mitä jos ukko tulee humalassa kotiin ja vonkaa seksiä, onko vaimolla riski joutua linnaan jos hän tarjoilee päihtyneelle, baarimikon termeillä sanottuna?

 

Raiskauksen määritelmää on muutettava, mutta Suostumus2018 on järjetöntä

Ongelma puhtaan suostumusperustaisessa raiskauksen määritelmässä

Tällä hetkellä Suomen rikoslainsäädäntö määrittelee raiskauksen väkivallan tai sen uhan kautta, sekä jos henkilö ei ole kykenevä puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan. Me Too -kampanja on tehnyt entistäkin selvemmäksi, että seksuaaliseen ahdisteluun puuttuminen on edelleen riittämätöntä.

Huumattujen poikalasten brutaalit raiskaukset suututtaa- elinkautinen tuomio!


Eräässä aikaisemmassa blogissani yritin selittää teille arvoisat lukijat pienen 10-vuotiaan tytön puolustuskyvyttömyyttä brutaalissa piharaiskauksessa.

Lasten raiskaajat

Onko kuvottavampaa tekoa, kuin lapseen kohdistuva raiskaus? Yleensä vielä tekijän päätä silitetään, kun on ollut vaikea lapsuus, voi menettää työpaikan tai aseman yhteiskunnassa, tai duplolegot on jääny patterin väliin. Sika on sika (anteeksi kaikki oikeat siat vertaukseni), eikä ansaitse tuomiossaan lieventäviä asianhaaroja. Sen sijaan tekijän haarojen välille kyllä voisi tehdä jotain.

Taas pöyristyttävä teko lapsia kohtaan!

Olemme uutisista saanut tänään lukea kauheasta teosta lapsia kohtaan. Raiskaajarinki on ollut asialla ja kuvannut tekoja nettiin ja ilmeisesti jakanut muitakin kauheita tekoja. Ihmismieli osaa olla sairas.

Teot on todella kuvottavia ja tekijät pitäisi pistää koppiin loppuelämän ajaksi. Karkoittaa heitä ei voi koska ovat kantasuomalaisia.

Itseä ihmetyttää että he saavat ilmeisesti odottaa oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla?

Tuomioiden piti koventua?

Raiskaus
Jotenkin tuntuu että mr.Häkkänen & co lupaili kovennuksia seksuaalirikoksista annettaviin tuomioihin ihan vaan huumorilla Onko tämä siitä esimerkki: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f2b5b676-6bf3-47c1-ba96-226056ecf727

Kulttuurillako ei ole merkitystä?

YK:n tutkimus kertoi meille raakaa faktaa Afganistanista. Siellä nuoret miehet ovat vanhoillisempia kuin vanhemmat.

Tutkimuksen mukaan maan tulevaisuus on hyvissä käsissä. Kaikkiaan 15% miehistä on sitä mieltä, että nainen voi käydä töissä. Tämän vastapainoksi tosin 67% afgaanimiehistä on sitä mieltä, että naisilla on nykyisellään ihan liikaa oikeuksia.

Raiskausten uhrien syyllistämisestä

Oulun tapahtumien yhteydessä tapetille on jälleen ryöminyt keskustelu siitä, onko nainen itse osin syyllinen siihen, että hänet raiskataan. Joidenkin mielestä ei ole mitään pahaa sinä, että naisia varoitellaan lähtemästä tuntemattomien miesten matkaan. Tai ylipäätään miesten kämpille. Ainakaan kännissä.

Jokainen maahanmuuttajien tekemä raiskaus on poliitikkojen valinta

Oulun lähialueella Raahessa on taas paljastunut uusi alaikäiseen kohdistunut raiskaus, jonka tekijänä on ollut ulkomaalainen mies. Kun ensimmäiset vastaavat tapaukset tulivat ilmi, poliisi kommentoi, että ne ovat vasta jäävuoren huippu. Poliisi oli myös oikeassa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä