Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Politiikan broileriosasto

Poliittinen huuliherpes

 

Esittelyssa emeritusprofessori Ruth Itzhaki Manchesterin ylioistosta, joka on esittänyt mielenkiintoisen tutkimuksen yskänrokon ja Alzheimerin taudin yhteyksistä.

Herra tai rouva dementian tiet ovat tuntemattomia, vaikka yhä useammat vanhukset kärsivät muistisairauksista.

Rokotetta Herpes simplex –virusta vastaan ei ole ja tartuntakin on normaalisti lähes oireeton.

Susanna Koski antoi karut kasvot kokoomuspolitiikalle

Susanna Koski näytti A-studion Kuplat -sarjan pitkäaikaistyöttömän uudelleenkohtaamisessa, mistä Kokoomuksen arvomaailmassa ja politiikassa on oikeasti kysymys. Esiintyminen on herättänyt melkoisia inhoreaktioita kuten esimerkiksi Iltalehden artikkelissa Katsojat tyrmistyivät Susanna Kosken ja pitkäaikaistyöttömän keskustelusta Ylellä: ”Ei mitään empatiaa ja inhimillisyyttä”.

Poliittiset opiskelija- ja nuorisojärjestöt näkyvät kohuilla

 

Eipä ole hetkeen poliittisen nuorisojärjestön liittokokous saanut samanlaista mediatilaa kuin olemme nyt saaneet seurata. 64 perussuomalaista nuorta kokoontuivat sunnuntaina Seinäjoelle tekemään henkilövalintoja ja linjaamaan.

Kaiken keskiössä on kekseliäs mies. Hän kuvaa oululaisia kadulla ja osoittaa kuinka huonosti he osaavat ruotsia. Video saa kymmeniä tuhansia katsojia Youtubessa. Hän on tehnyt kiitävän uran politiikassa. Nuorisopoliitikko nousi perussuomalaisten varapuheenjohtajaksi ja kaikkien huulille.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä