Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Nettiviestintä

Bloggaus: seitsemän kärjistettyä tyyppiä

Saarnaaja (introverttius,  harhaisuus, olevaisuus, tuska, absurdi, nihilismi, rajallisuus...)

Tulkki (ekstroverttius, pyrkyryys, yrittäjyys, instrumentalismi, populismi, "intorealismi", estetiikka, kaksisuuntaisuus...)

Tietopankki (besserwisserismi, rationalismi, kommentaattorius, sokratismi, "hätätilaministeri", tiede, autismi...)

"Voi kun ne ei taas ymmärrä mua".

Maassamme puhutaan aika paljon viestinnästä. Ja tätä koskevia ongelmia on monenlaisia. Koska elämme maassa jossa sananvapaus on enimmäkseen kunnossa, ongelmen luonne on hyvin erilainen. Maassamme on toki varmasti oikeitakin ongemia. Mutta suurin osa koteloituu kahteen lokeroon jotka eivät oikeastaan ole sananvapauden ongelmia vaan enemmänkin ensimmäisen maailman ongelmia jotka voidaan nähdä hienohelmaisuudeksi.

NARSISMIN KUOLEMA

Aikamme symboli on sosiaalisessa mediassa itse omasta itsestä otettuja kuvia narsistisesti jakava ihminen. Omakuvia täydentävät ikuistukset tilanteista, joissa pääsankari ITSE on kokenut jotakin mieleenpainuvaa. Illallinen ravintolassa, lomamatka, julkkiksen kohtaaminen, perhejuhla, harrastus tai uusi ostos sopivat muille esiteltäviksi asioiksi. Kaiken ydin on siinä, kuka MINÄ olen tai mitä MINÄ olen kokenut. Meistä on tullut ihmisiä, joita kiinnostaa oma napa. Omaa napaammekin enemmän meitä kiinnostaa vain tietää, mitä mieltä muut ovat meidän navastamme.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä