Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Korallit

Professori järkyttyi IPCC:n raportista, korallit kuolevat

Australialaisia on peloteltu korallien kuolemilla jo niin monta kertaa, että taitaa pelotteluilta loppua puhti. Al Goren jääkarhuilla kävi toisin kuin oli ennustettu jne. jne.

Ilmastonmuutoksesta on tehty pelottelutarinoiden kavalkadi, uusia tulee ja vanhoja menee. Jatkuvasti tulee uutta kun taas vanhat poistuvat unohduksiin.

80 % meristä on vielä tutkimatta, korallejakin löydetään uusia syvemmistä vesistä. Rannikolla ja matalikolla olevat korallit haalistuvat välillä ja sitten elpyvät jälleen.

Tiede vs. tiede

Tiedettä käytetään keppihevosena esim. ilmastonmuutos -hapatuksen levittämiselle. Tiedotusvälineet ovat mukana juonessa, kun jotakin positiivista tapahtuu, mikä ei ole linjassa ilmastonmuutos -hapatuksen kanssa, jätetään se kertomatta. Näin on käynyt nyt koralliriuttojen kohdalla, niiden elpymisestä ei ole lehdistö tiedottanut. Kuuntele Alan Jonesin haastattelu, jossa prof. Peter Ridd tekee selkoa koralliriutan tilanteesta.

 

http://www.2gb.com/podcast/peter-ridd/

 

YLE:n ilmastoaamuhartauden hupaisaa antia

Yle, Ilmasto, Korallit

 

 

YLE:n vihertävä toimittajakunta on päättänyt antaa meille joka-aamuisen ilmastohartaushetken ja kertoo kaikesta siitä ihmeellisestä, mitä "ilmastonmuutos" meille tekee.

Kärsivätkö korallit "ilmaston lämpenemisestä"?

Ilmasto, Korallit

 

 

 

 

YLE-uutiset kertoi taas päivän ilmastoteologian sakramentin, "korallit haalistuvat ilmaston lämpenemisen johdosta".

 

Katsotaanpas ensin "ilmaston lämpenemistä":

 

http://s11.postimg.org/4rp5rhdlv/image.jpg

 

Ups ... eihän sitä olekaan?

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä