Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Kiinteistökupla

Kuusamon keskustan kiinteistökatastrofi

 

Kuusamolla on kolme keskeistä ongelmaa: väestökato, työpaikkavaje ja kiinteistökupla. Elämme nyt aikaa, milloin ne kaikki ovat yhdenaikaisesti täällä läsnä. Tämä kolmikanta on kuitenkin syntyhistorialtaan osin eriaikaista. Kaikki on lähtenyt liikkeelle työpaikkavajeesta, mikä on aikaansaanut poismuuttoliikkeen, mikä taas puolestaan on johtanut kiinteistöromahdukseen niiden arvojen hintakehityksen suhteen.

Kuusamon kiinteistökatastrofi kukistetaan kaivostoiminnalla

 

 

Vappua on perinteisesti vietetty opiskelijoiden ja työn juhlana. Se sopii vallan mainiosti meille Perussuomalaisille maan suurimpana eduskuntavaalikannatuksena mitattuna työväenpuolueena. Perussuomalainen puolue on tutkimustulostenkin mukaan kansallishenkinen työväenpuolue, kuitenkin ilman sosialismia.

PS pelastaa - kepu kurjistaa

 

Maamme poliittinen kuntavärikartta ja talousaluekartta ovat keskenään yhteneväiset. Yhden puolueen kepu-valta on tuonut kehitysaluekurjistumisen käänteen kuntatasolle kaikkialle maassamme. Kun poliittisella kuntakartalla väri on vihreä, on se talousaluekartalla lähes poikkeuksetta silloin taantumuksen punainen.

Tämä osoittaa sen, että kepu ja kurjuus kulkevat käsi kädessä. Etten sanoisi jopa: missä kepu, siellä kurjuus!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä