Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansanmurhat

Stalinin tappama Sergei Tšavain löytyi?


Tänän päivänä levinnyt uutinen uudesta ns. kansanvihollisten joukkohaudasta on sinänsä ilahduttava. Se löydettiin sattumalta keväisten talkootöiden yhteydessä 11. - 12. toukokuuta. Hyvä on se, että kaikki todisteet 30-luvun valtiollisesta terrorista kaivetaan päivänvaloon ja tutkitaan. Sitten kukaan ei voi enää yhtä helposti keksiä soopaa, että ei niitä niin paljon ollut ja, että ei ne niitä ole ja, ei niitä ne tappanu jne.

Indonesian joukkomurha ja He tappoivat öisin (Act of Killing) -dokumentti

Vuonna 1965 kansallismieliset murhasivat Indonesiassa puoli miljoonaa, joidenkin arvioiden mukaan yli miljoona epäiltyä kommunistia. Kommunistipuolueen jäsenten lisäksi murhattiin heidän sukulaisiaan, tuttaviaan, naapureitaan, etnisiä kiinalaisia ja ylipäätänsä ihmisiä joita joku halusi murhata sopivan tilaisuuden tullen.

Tätä joukkomurhaa ei muistella Indonesiassa. Virallisen historian mukaan tapahtumien siivellä valtaan noussut Suharto esti kommunistien vallankaappausyrityksen. Joukkomurhaajat ovat siis jonkinlaisia epävirallisia kansallissankareita.

Valkoisten kansanmurha?

Sari Karlström kirjoitti aiheesta ”valkoisten kansanmurha” äskettäin kirjoituksen, joka oli käännös youtube-videon teksteistä.  Videon alla oli teksti: ” Flooding virtually every White country with oceans of non-Whites, forcing them to assimilate, subjecting them to constant anti-White propaganda and agitprop, and ensuring that those who object are fired (in America) and/or incarcerated (in Europe) is genocide, per International Law.

ISIS ja Assad eivät harjoita julmuuksia ja hirmutekoja?

Yhdistyneet kansakunnat, tuo maailman rauhan, sanoilla, takaava järjestö, jonka hyötysuhde on kovin vajavainen laati 2005 asiakirjan, jälleen yhden, jolla voidaan pyyhkiä takapuolta. Tarkoituksena oli estää kansanmurhat ja sen kaltaiset annettamalla kansainväliselle yhteisölle vapauden - ja myös vastuun - puuttua yksittäisen suvereenin valtion asioihin silloin, kun valtio itse ei kykene estämään (tai harjoittaa) kansanmurhaa, järjestelmällisiä hyökkäyksiä  inhimillisyyttä tai etnisyyttä kohtaan.

Merkel ja Saksa antavat tukensa ISISille

"Never again", "time to act" hienoja sloganeita, mutta mitä Angela Merkel tarkoittaa? Olisi liian naiivia uskoa kaiken olevan pelkästään saksalaista hyvyyttä ja ihmisrakkautta. Olemmeko me kaikki muut ruotsalaisia lukuunottamatta sydämettömiä pask......?

 

Eivätkö ISIS ja Assad harjoita julmuuksia ja hirmutekoja?

Yhdistyneet kansakunnat, tuo maailman rauhan, sanoilla, takaava järjestö, jonka hyötysuhde on kovin vajavainen laati 2005 asiakirjan, jälleen yhden, jolla voidaan pyyhkiä takapuolta.

Kaikissa meissä asuu pahuus

Monet ateistit vaalivat käsitystä, että pahuus kuuluu vain uskontoihin ja heidän  humanistisen maallistunut ja/tai materialistinen maailmankuva on rationaalinen niin, ettei henkilö itse voi tehdä pahaa tai voi tehdä sellaisia hirmutekoja, jotka he liittävät uskontoihin. Kuitenkin kun maailmanhistoriaa tarkastelee, paljastuu tämä näkemys valheelliseksi.

Armenian kansanmurhasta 100 vuotta

Tänään on päivä päivien joukossa. Tänä perjantaina suuntaamme mielemme keväiseen viikonloppuun, aurinkoon, valoon, luontoon. Toivoisin myös, että mielemme, edes hetkeksi kääntyisi 100 vuoden taakse, perjantain suhinoissa.

Siis aikaan, jolloin edes isovanhempamme eivät muista tapahtuneita. Koska valokuvatkin siltä ajalta ovat jotenkin epätodellisen, epäselvän mustavalkorosoisia, niin ajassa 100 vuoden takaisiin tunnelmiin palaaminen tuntuu hieman samaistumispinnalta kaukaiselta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä