Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansallinen etu

Valtioilla on vain etuja, mutta niiden edustajilla voi olla myös luottamusta

Henry John Templen (1785-1865), paremmin tunnettu lordi Palmerstonina, suuhun on pantu kuuluisa luonnehdinta brittiläisen imperiumin suhtautumisesta ulkomaailmaan: Britannialla ei ole pysyviä ystäviä eikä pysyviä vihollisia; sillä on vain pysyviä etuja. Lausahdus on kuin suoraan voimapolitiikan oppikirjasta, ja osviittana sitä on pidettykin.

EU -sääntelyn minimitason riitettävä Suomessakin

Suomen asenne EU:n direktiiveihin on aina ollut erikoinen. Haluamme järjestelmällisesti aina ylittää kansallisella lainsäädännöllämme EU:n asettamat miniminormit ja ammumme siten itseämme säännönmukaisesti jalkaan lisäämällä vapaaehtoisesti byrokratiaa sekä kustannuksia. Kun muualla Euroopassa on opittu kysymään EU:lta: "Miten me voimme tehdä näin tai näin?", kysyvät suomalaiset aina: "Voimmeko me tehdä näin tai näin?".

Nostetaan kissojen lisäksi koiratkin pöydälle

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo ja kansanedustaja Hanna Mäntylä vaativat maahanmuuton liittyvät rahoitus ja tukimuotojen perusteellista selvitystä. Perussuomalaiset edustajat tässä siteeraavat kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauman joka taannoin nosti esiin Espoon maahanmuuttajien lastenvaunu erityisasemasta.

”Perussuomalaisten mielestä tämä on vain yksi esimerkki järjestelmän ongelmallisuudesta. Verovaroin kustannettavan sosiaalitukijärjestelmän tulee heidän mielestä olla kaikilta osin avoin”.

Suomi, Impivaara vai huoravaara

Kumman sinä valitset?

Impivaaran paras puoli on asioiden ennustettavuus yhteiskunnassa , ennenkaikkea sen vakaudessa ja suunnassa.

Impivaarassa on niin paljon hyvää, oikein liikuttuu kun ajattelee.

Impivaaralaiselle on tärkeintä oma koti ja perhe joiden eteen tehdään mitä tahansa, kaikkensa.

Impivaara on kuin itsestään varma ihminen jonka ei tarvitse lähteä jokaiseen kotkotukseen mukaan tullakseen hyväksytyksi, hän joko tulee tai ei.

Omana itsenään.

En äänestä ilmaa - nykymepit eivät vakuuta!

Yhteys EU:n käytäntöihin ja päätöksentekoon on suomalaisessa yhteiskunnassamme todella surkeaa. Vastuuta höperöinfanteeleihein, on jouduttu väkisin poseeraamaan, vaikka kansallinen ymmärryksemme on edustanut kaikkea muuta.

Merkittävin, suomalaiseen yhteiskuntaan kohdistuva, positiivinen toiminta, on yhteiskunnallisen vakauttamisen uusi tuleminen.

Uutta tulemista ei auta, uuden puheenjohtajan valinta. Uuteen tulemiseen tarvitaan

kokonainen, kaltoikohdeltu työyhteisö.

 

 

 

Jussi Halla-ahon äänisaaliin Jytkymäiset mittasuhteet

Viimeaikaiset katugallupit osoittavat Perussuomalaisille kelpo tulosta Eurovaaleissa. Kannatus tulee olemaan noin 18% luokkaa virhemarginaalin ollessa 0,95% .

Yksi asia joka nostaa päätään alati keskusteluissa on Jussi Halla-ahon henkilökohtainen Brytky joka tulee olemaan mittava. Halla-aho on todennäköisesti Eurovaalien kovin verienseisauttaja ja kauhistuksenaiheuttaja, impivaaran todellinen jäämies tai päämies.

Ihmiset ovat enenevissä määrin ruvenneet kuuntelemaan mitä me sanomme median kuuntelemisen sijaan.

Hyvä!

On kaapistatulon aika

Kansallinen kaapistatulon aika

Näinä armollisina herranaikoina kun suvaitsevaisuus ja kaikenlainen tasa-arvo on kukkeimmillaan voi kaapeista ulostuloaan ruveta toteuttamaan myös alati suureneva kansanosa joka yleisen paheksunnan ikeessä ja pelossa on piilotellut taipumuksiaan sadoissatuhansissa suomalaiskotien kaapeissa kuluneina vuosina.

Maatalouden tuottajahinnat laskevat, silti ruuan hinta nousee

Tilastokeskuksen laskelmien mukaan maatalouden tuottajahinnat laskivat tammikuussa 2014 kokonaista 8,1 %.

http://tilastokeskus.fi/til/mthi/2014/01/mthi_2014_01_2014-03-17_tie_001...

Hyvin hämmästyttävää on, että samanaikaisesti kuluttajahinnat nousivat 6,1%. Nousuun olivat suurimpia syyllisiä jälleen samat maataloustuotteet, lähinnä maitotaloustuotteet ja kasvikset.

http://tilastokeskus.fi/til/khi/2014/01/khi_2014_01_2014-02-19_tie_001_f...

Suomi valitsi väärin Ukrainan kriisissä?

Imperialistinen ja jopa fasistinen Venäjä rymistelee Ukrainassa kuin norsu posliinikaupassa. Muu maailma tuomitsee ja miettii miten putinistien aseiden kalisteluun pitää suhtautua.

Myös Suomen valtion johtajat pohtivat asiaa. Pääministeri Jyrki Katainen kysyy, että "olisiko tällaisessa tilanteessa Suomen parempi olla yksin?" Katainen vastaa yksioikoisesti, että "ei varmasti".

Hetkinen. Mietitäänpä asiaa hieman.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä