Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta Haittamaahanmuutto. palautus

Persut haluavatkin nostaa maahanmuuton kuluja

 

Mikäli haluamme uskoa pääministeriämme, ja miksemme uskoisi, persut haluavat nostaa turvapaikanhakijoista yhteiskunnalle aiheutuvat kustannukset 150 miljoonasta eurosta 700 miljoonaan euroon, perustamalla suuria keskitysleirejä, mihin turvapaikanhakijat sijoitetaan ja missä ne on sitten eristettynä muusta maailmasta ja Euomesta, eivätkä ole enää esteettisenä haittana persuille.  

9 / 11

Otsikko ei viittaa nykyajan kuuluisimpaan ja tuhoisimpaan terrori-iskujen sarjaan, vaikka samasta perinteestä ja kulttuurista onkin kysymys. Tällä kertaa tuo pysäyttävä lukusuhde löytyy Helsingin vuoden 2019 puolella epäillyistä seksuaalirikoksista, joissa tekijää on vaadittu vangittavaksi tai matkustuskieltoon.

Turvapaikkapolitiikkaan kiristyksiä

 

Ari Saukko nosti 13.3 Lapin Kansassa ja Uudessa Rovaniemessä esille mielipiteeni maahanmuuttopolitiikasta ja erityisesti maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista. Saukko mainitsee mielipiteeni olevan paikoin kuin perussuomalaisten käsikirjasta ja tähän liittyen haluaisin esittää tarkennuksen.

 

Turvapaikkapolitiikkaan kiristyksiä

 

Ari Saukko nosti 13.3 Lapin Kansassa ja Uudessa Rovaniemessä esille mielipiteeni maahanmuuttopolitiikasta ja erityisesti maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista. Saukko mainitsee mielipiteeni olevan paikoin kuin perussuomalaisten käsikirjasta ja tähän liittyen haluaisin esittää tarkennuksen.

 

Miksi ei maahanmuutolle.

Suomi ei tarvitse työperäistä maahanmuuttoa eikä meillä ole varaa turvapaikanhakijoihin. Suomessa on noin 300 000 työtöntä ja valtio on velkaantunut pahasti. Veronkorotuksia ja leikkauksia on ollut jo ihan tarpeeksi. Pauli Vahteran arvion mukaan maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia vuodessa! Dublinin sopimuksen mukaan kaikki turvapaikanhakijat olisi voitu palauttaa.

Presidentistä lähtien laulettu ja muut puolueet säestänyt…

meillä on arvopohja ja pakolaisia pitää auttaa…

 

Ei anneta pelolle valtaa, mutta…

Poliisi saanut rynnäkköaseet ja panssariautot

Miten on tavallisen kansalaisen turvallisuus?

Kansanjuhlat koristeltu kuorma-autoin ja raiskaukset, väkivalta  ja jopa terrori-isku.

Me olemme menettäneet turvallisuuden ja maksamme tästä lystistä miljardeja.

Missä järki!

 

Ohjelmia toimenpiteillä vai ilman ?

Kun vaaleihin on aikaa alle kaksi kuukautta tarttuu hallitus tomerasti toimeen hillitäkseen oman toimintansa aiheuttamaa tuontirikollisuutta. Tätä varten on laadittu toimenpideohjelma , jota hallitus esitteli sisäministerin johdolla muiden hallituspuolueiden edustajien ohella. Ohjelma sisältää kymmeniä toimia, joiden tulisi hillitä omatoimisen turvapaikkaturismin aiheuttamaa turvallisuhkaa ja etenkin “tiettyjen lähtömaiden tulijoiden yliedustusta lapsiin kohdistuneissa seksuaalirikoksissa”. Hyvä?

Persut 11,4 % HS ja 12 % YLE

Vajaa 2 kuukautta vaaleihin…

 

Perussuomalaiset on aito vaihtoehto nykymenolle!

 

Persut on kampanjoinut koko Suomessa ja puheenjohtajamme Halla-aho on kiertänyt Suomea ristiin rastiin ja kävi Espanjassakin.

Oulu puhkaisi vaikenemisen muurin, mutta ongelmia joka puolella.

 

Kyseessä ei ole yksittäistapaukset.

Meidän pitää suojella omaa maata ja pitää turvallisena.
Sanomme ei väkivallalle ja raiskauksille!

Monta nuorta elämää on jo vahingoitettu ja monta vielä vahingoittuu?

Lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat niitä pahimpia ja raakalaismaisimpia rikoksia. Tästä kukaan järjissään oleva ihminen ei ole eri mieltä.

Valtamediassa muutamat asiantuntijat ovat väittäneet, että viime aikaiset rikostyypit, lapsiin kohdistuneet joukkoraiskaukset eivät ole uusia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä