Maria Ohisalo Köyhyyden torjunta on politiikan tärkein tehtävä!

Kaikki blogit puheenaiheesta 3E

Vahvistus tuli: Kreikka ei kykene koskaan maksamaan velkojaan.

 ... ei euromaana, eikä sen kummemmin euroalueen ulkopuolisena maanakaan. Hallituksemme mielestä (Stubbin mielestä) ”Suomen kansalaiset eivät ole menettäneet sentin senttiä, ei latin latia”. Ja kaiken lisäksi tuolle lainapääomalle on vieläpä onnistuttu neuvottelemaan ”takuutukset”, jotka Miapetra Kumpula-Natria lainaten "lirisevät tilille parasta aikaa". Eli kysessä on ihan sama ”takuutus-vessapaperi”, jota Antti Rinne heilutteli niska punaisena Timo Soinin nenän edessä välikysymysskeskustelussa (4.2.).

Kun EU:n muurit murtuu: Euron arkkitehti Issing on tunnustanut ...

....ja katuu syvästi: ”EU:ta ja euroa ei pelasta enää mikään.  Euro oli vikatikki alusta alkaen”, tunnusti yksi euron alkupeäisistä arkkitehdeista Otman Issing äskettäin Reutersin haastattelussa,  ja hän suree rahaliiton nykyistä tilaa. ”EU on se­kai­sin. Pro­tes­ti­puo­lueet nos­ta­vat pää­tään ym­pä­ri Eu­roop­paa. Eu­ro­mai­ta vai­vaa todella kor­kea työt­tö­myys ja heik­ko kas­vu.

Maailman valtaeliitin ”Grand Plan” – uhrataanko tässä Suomi

Minä olen varoitellut tästä jo vuosia, mutta minulle on vain hymyilty : ”Ei kai sellaista kuin NWO (New World Order) ole olemassakaan? Mutta nyt Uudesta Maailman Järjestyksestä (UMJ, eli NWO) puhutaan lähes päivittäin tiedotusvälineissä ja ilmeet ovat vakavoituneet. Jopa Venäjällä NWO:sta puhutaan avoimesti, ja erilaisia analyyseja esiintyy siitä, mitkä voimat, valtaeliitti yms. saattavat olla NWO:n takana.

 

Suomessa nukutaan "Ruususen-unta"

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä